Pregled vozila

Obratite nam se za detaljan pregled vašeg vozila.

Naši djelatnici će na vaš zahtjev detaljno pregledati vozilo, od podvozja i pneumatika pa sve do signalizacije. Posvetite malo vremena ispravnosti vozila, jer ako je vozilo neispravno i vaša sigurnost je ugrožena!

  • Zimski pregled
  • Pripremite svoje vozilo za niske temperature i putujte sigurno bez straha
  • Proljetni pregled
  • Pregledajte sve komponente vozila za nadolazeće visoke temperature i učinite boravak u njemu ugodnim i hladnim
  • Pregled prije putovanja
  • Odradite provjeru stanja vašeg vozila kako biste se sigurno odveli od točke A do B
 

Brzi servis

Brza izmjena ulja, filtera, kočionih obloga…vaše je samo da nam se obratite!

Brzi servis je ono na što stavljamo naglasak i trudimo se biti još bolji svakim danom. Brza izmjena vitalnih dijelova vozila, ulja, rashladnih tekućina, rashladnih plinova, kočnica, pneumatika, djelova podvozja…Brzo, efikasno i kvalitetno!

 

Veliki & Mali servis

Uz redovne intervale izmjene zupčastog, ulja i popratnih filtera, zatezača, klizača i remenja spriječite  kvarove na vašem vozilu i sigurno se odvezite od točke A do točke B.

 

Baza podataka - Povijest radova

Zanima vas ukupni trošak svih popravaka vašeg vozila? Želite prodati vaše vozilo? Ne možete se sjetiti kada ste nešto radili/promijenili na vašem vozilu?
Nema problema! Bilo kada možete doći do nas i dobiti na pismeno cijelu povijest svih radova i dijelova kao i radnih naloga odrađenih na vašem vozilu koje ste ikad kod nas uradili.
Ukoliko nemate servisnu knjigu mi vam poklanjamo našu servisnu knjižicu kako bi u buduće evidentirali svaki servis na vašem vozilu.
A.O. Leko – Vaš Team za sigurnost i kvalitetu!