BOSCH KTS dijagnostika

U zadnjih 20 godina automobili su opremljeni čitavom mrežom kablova, kompjutora i različitih senzora čije je svrha poboljšati performanse motora a smanjiti potrošnju goriva. Naš auto servis posjeduje auto dijagnostiku za sve europske i azijske automobile.
U mogućnosti smo pronaći i rješiti bilo koji kvar pomoću profesionalnih auto dijagnostičkih uređaja.

Greška u motornom računalu (ECU) se može i nemora prikazati putem check engine lampice na tabli s instrumentima vozila. Ako vaše vozilo slabo prima gas, trza, trese se, isključuje se turbina, gasi se samo od sebe, pali check engine lampicu.. Potrebna mu je kvalitetna auto dijagnostika te rješavanja kvara.

Kvarovi prikazani na dijagnostici odnosno DTC greške u motornom računalu(ECU) katkad ne ukazuju na točan problem i način rješavanja kvara. Koliko puta ste čuli priče o senzorima i djelovima motora koje su majstori zamjenili i uredno naplatili tisuće kuna a greška i problem je ostao i dalje isti, odnosno nisu napravili apsolutno ništa a dio koji je signalizirao grešku je zamjenjen i naplaćen. Da bi takve stvari izbjegli pregledavamo sve parametre i senzore motora kako bi kvalitetno i sa 100% sigurnošću dijagnosticirali kvar na vozilu te tako olakšali i nama i našem klijentu.

Osim auto dijagnostike motora u mogućnosti smo dijagnosticirati i rješiti ostale kvarove na dodatnoj opremi automobila:
ABS, AIRBAG, IMOBILIZATOR, AUTOMATSKI KLIMA UREĐAJI, ESP, CENTRALNO I DALJINSKO ZAKLJUČAVANJE, ELEKTRIČNI SERVO UREĐAJI, BODY CONTROL MODULI, TC

te svi ostali segmenti vozila.

Pitajte nas više o dijagnostici