Liqui Moly Jet Tronic cleaner

Postali smo dio tima i ovlašteni smo distributeri vodećeg njemačkog proizvođača motornih ulja, aditiva i autokozmetike. LiquiMoly GmbH iz Ulma, već 50 godina razvija i testira proizvode u vlastitim laboratorijima, u skladu s najnovijim znanstvenim saznanjima te tehničko-tehnološkim rješenjima.

Više od 200 suradnika brine se da novi, inovativni proizvodi budu brzo razvijeni, promovirani i dostupni na tržištu. Motorna ulja Liqui Moly proizvode se i pune isključivo u Njemačkoj, pod stalnom kontrolom vlastitih laboratorija i automobilske industrije. Ova ulja i maziva ispunjavaju uvjete i posjeduju odobrenja za uporabu vodećih njemačkih proizvođača vozila kao što su Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, MAN i dr. Posebno mjesto Liqui Moly zauzima po proizvodima koji služe kao dodaci motornom ulju i gorivu (aditivi). Ovi proizvodi svojom kvalitetom i najsuvremenijim rješenjima, spadaju u sam vrh na ovom području.
Uz spomenute proizvode, Liquy Moly također u svom programu ima industrijska maziva, brodska ulja i maziva, sredstva i opremu za njegu i održavanje vozila, servisne proizvode, uređaje i sredstva za čišćenje i održavanje sustava ulja i goriva, klimatizacijskih uređaja i dr. “visoka kvaliteta po prihvatljivoj cijeni” osnovno je pravilo proizvođača Liqui Moly.

LIQUI MOLY EASY JET CLEANER

Ovaj stroj je namjenjen za unutarnje čišćenje sistema motora, dizni i rezervoara za diesel i benzin motore. Prednosti tretmana ovim strojem su smanjena potrošnja ulja i goriva, spriječavanje defekta na diznama kao i osjetna  “startnost i živahnost” motora.

Pitajte nas više o Liqui Moly Jet Tronic cleaneru